Lej et skib til store oplevelser til søs - en anderledes og maritim oplevelse - Ring til JS Boatcharter på 3296 9016

Fakta

Skibstype: To mastet Skonnert

Hjemhavn: Nyborg

Ejer: Nyborg Destilleri

Byggeår: 1904

Byggested: Faxe Ladeplads

Længde: 29,40 m

Bredde: 6,05 m

Dybde: 2,30 m

Sejlareal:

Maskine:

 

Pris

5 timer:15.900

6 timer: 17.800

7 timer: 18.750

8 timer: 19.500

Døgn:     25.000

 

Fiona

Havde det ikke været for ildsjælene fra Ørbæk Bryggeri, var det smukke, gamle sejlskib endt til ophugning. Nu er det renoveret fra køl til mast og døbt Fionia af Nyborg. Allerede fra dette forår kan skibet lejes til familie- og firmature, og det er selvfølgelig Ørbæks gode, økologiske saft, øl og whisky der er med i lasten.

- Historien er vigtig. Hvis ikke bryggeriet havde ligget i de stemningsfulde, gamle bygninger, havde vi aldrig kastet vores kærlighed på det. Lige sådan med skibet Fionia, fortæller Nicolai Rømer, der sammen med faren, Niels Rømer, overtog Ørbæk Bryggeri i 1996 mellem Nyborg og Svendborg.

Bryggeriet og skibet er bygget med et par års mellemrum i begyndelsen af 1900-tallet, og ifølge far og søn hænger det rigtig godt sammen.

- Selv om vi i dag driver et moderne bryggeri, er det gamle brygværk stadig er del af produktionen. For os er det vigtigt at værne om det gode håndværk, og derfor harmonerer vores bryghus fint med hele traditionen omkring de gamle træskibe og alle de håndværk, der knytter sig til at vedligeholde og sejle dem, fortæller de.

Fiona er sommerens første gæsteskib i Nyhavn.

 

Mellem den 19. maj og den 2. juni ligger hun i Nyhavn lige ved broen.

 

Kom til "Åbent skib"

Ølsmagninger

om bord

 

Skibet kan have 38 gæster med, og undervejs kan gæsterne være med til at sætte sejlene og spise i den hyggelige salon eller på dækket under åben himmel. Undervejs kan de lægge til ved en af småøerne ud for kysten, og hvis stemningen er til det, kan der arrangeres en ølsmagning om bord.

 

JS Boatcharter · Administration og booking

Telefon +45 3296 9016 · Email: jes@js-boatcharter.dk