Lej et skib til store oplevelser til søs - en anderledes og maritim oplevelse - Ring til JS Boatcharter på 3296 9016

Her er en del gode ideer til arrangementer med vore skibe, Chaluppen og de andre skibe. Du ved bedst selv hvad det er du ønsker dig. Derfor er det en god ide at ringe eller maile til os i god tid før dit arrangement. Dels kan vi reservere skibet til dig og dels kan vi ”skræddersy” dit arrangement, så det helt sikkert bliver en succes.

Kom med dine ideer, så finder vi en løsning på det bedste maritime arrangement.Teater og Opera

 

Watermusic. Oplev det bedste af to verdener: en velsejlende teatermenu ombord på et af JS Boatcharters fartøjer og en forestilling i Teaterhuset vis-a-vis Nyhavn, eller i Operaen på den anden siden af havneløbet..Vi har splejset en lækker teatermenu sammen. Den serveres med rettidig omhu og efterfølges af sightseeing med kaffe rundt i havnen, afsluttende med standsmæssigt anløb foran Teaterhuset eller Operaen, hvor også Kongehusets chalupper lægger til. JS Boatcharters Teater & Opera-pakke kan bruges til andet end en aftenforestilling i kulturens verden: Prøv variationen teater-frokost-menu, sightseeing og rundvisning i Teaterhuset eller Operaen. Forudbestil for en sikkerheds skyld teater-menu, sightseeing og anløb ved Teaterhus eller Opera i god tid.

 

Polterabend med JS Boatcharter betyder samling på flokken. Hele aftenen. Man ikke alene morer sig, så det vil noget. Man hygger sig sammen, og har en stor oplevelse i fællesskab. Et godt alternativ til andre måder at fejre de sidste timer i frihed på. Polterabend ombord på en af JS Boatcharters både en ensbetydende med masser af skæg og ballade og hygge for alle deltagere. Noget alle deltagere husker. Ok - næsten alle deltagere.

 

Havnerundfart. JS Boatcharters flåde af fartøjer repræsenterer det bedste indenfor dansk båd- og skibsbygger tradition. Virksomheden holder til i det spændende og velfungerende, maritime miljø ved Nyhavn.

Prøv f.eks. kombinationen havnerundfart med Chaluppen og efterfølgende frokost/middag eller julefrokost ombord på et af vore andre skibe.

 Tag en tur med et af vore fartøjer ud og på Sundet og indsnus søluften en høj tindrende solskinsdag; eller oplev med JS Boatcharter hvad det nu lige er, der er, med revy-strofens "Øresunds natdunkle blå.." Eller kontakt os og få en søforklaring om alle de andre muligheder for arrangementer, vi kan skræddersy til netop Deres behov. Hvad med f.eks. alle tiders honeymoon et par dage i dansk farvand ombord på et af JS Boatcharters spændende og inspirerende fartøjer?

Honeymoon. Et rigtigt dejllgt bryllup, med fest i spændende og hyggelige omgivelser, tur i måneskinnet, bryllupsnat i en pragtfuld kahyt med hundredårigt egetømmer, forgyldte vandhaner og tykke frotté håndklæder. Alt det kan foregå i samme spændende rammer, hvis man vælger at fejre sit livs "ja" ombord på JS Boatcharters sejlskib Donna Wood. Måske har man sagt farvel til gæsterne i København. Måske overnatter man for anker ud for øen Ven i Øresund, og nyder morgenmaden og sejladsen hjem mod København næste dag. Måske sejler man et helt tredie sted hen - men meget mere romantisk kan det i hvert fald ikke gøres.

 

Julefrokost. Ikke så få heldige havnede i Havnegade, hvor de havde en uforglemmelig oplevelse på et af vore smukke fartøjer. Og således en både sjovere og ganske anderledes optakt til julen.Inklusive den menu De vælger, er en hyggelig rundtur i en af vore både. Med Københavns smukke tårne om bagbord, Den lille Havfrue om styrbord og gamle hyggelige Christianshavns kanal ret forude vender vi tilbage til Havnegade, hvor der er mulighed for opdækning indtil 25 personer.Julefrokost menuen: Diverse hjemmelavede sild, nyrøget ål, nyrøget laks, lun frisklavet ribbens-steg, lune frikadeller, ost og kaffe. I øvrigt arrangeres specielle menuønsker. Ved tilmelding mm. 8 personer: kr. 650 pr. kuvert - ekskl. drikkevarer - inkl. sejlads.Stå aldrig til SØS uden at have talt med JS Boatcharter. Godkendte både og opvarmede saloner - op til 25 personer.

 

Andre arrangementer: F.eks. vores specielle mødekoncept: Prøv kombinationen med møde under helt specielle, inspirerende og ganske uforstyrrede former i vore skibe. Charterture, forretningsmøder, fisketure og hvad vi i øvrigt kan finde på sammen med vores kunder..

Vi arrangerer også ture til f.eks.:Dragør, Flakfortet, Trekroner, Middelgrunden, Saltholm, Ven, Weekendture...

JS Boatcharter · Administration og booking

Telefon +45 3296 9016 · Email: jes@js-boatcharter.dk